1.Reth Nesh
2.Cfarë eshtë korigjimi I shikimit me anë të rrezes Laser?
3.Cili është kandidati më I mirë per Lasik?
4.Perse zgjidhni Dello Russo Laservision
5.Financimi I nderhyrjes kirurgjike në sy me anë të rrezes Laser
6.Na kontaktoni për një konsultim falas

1.Reth Nesh

Për 25 vjet, Dello Russo Laser Vision ka qenë praktika mjeksore më popullore për ndërhyrjen LASIK në gjatesinë bregore Lindore (or East Coast), me më shumë se 160,000 operacione LASIK deri tani, të gjitha të kryera nga doktoret Joseph & Jeff Dello Russo. Eksperienca e tyre e plote dhe e gjerë plus investimet teknologjike bashkekohore, I jep mundësi doktorëve Dello Russo për te ofruar korigjim te shikimit cilësor e pa dhimbje bazuar në experiencën e tyer personale për pacientet në zonat a New York dhe North Jersey. Ata kanë qënë pararojë për kirurgët e tjere në shkolla kombetare dhe nderkombetare te zhvillimit dhe perparimit të kirurgise LASIK.

2.Cfarë eshtë korigjimi I shikimit me anë të rrezes Laser

Jo shumë vite më parë ndërhyresit me anë të rrezes Laser dukeshin sikur vinin nga filmat fantastike shkencorë (or sci-fi). Kohët kanë ndryshuar dhe një numër në rritje njerezish janë duke përfituar nga keto ndricime intensive të dritës. Nderhyrjet mjeksore në vecanti janë revolucionarizuar nga nderhyresit e rrezeve Laser, te cilët ofrojnë precision më te mire dhe kohë më të shkurter sherimi. Në New York dhe North Jersey, një nga nderhyrjet më të zaknoshme të rrezes Laser eshtë herigjimi I shikimit me anë të rrezes Laser, e cila vazhdon të rritet në popullaritet, ndërsa më shumë njerëz shikojnë për një alterantive tjetër në krahasim me syzet e xhamit dhe lentet kontaktuese.

3.Cili është kandidati më I mirë per Lasik?

Nëse jeni miop (shikoni objektet vetëm afër) apo hiperop (shikoni objektet vetëm larg), apo nuk shihni qartë, LASIK mund të jetë ndërhyrja më e drejtë për ju. Ne kemi hartur një pyetësor online që do tu lejojë jut e gjeni nëse konditët (kushtet) të sytë tuaj mund te korrigjohen me anë te LASIK. Për nje vleresim më të plotë, ne ju ftojmë te caktoni një takim në një nga kater qëndrat tona në New York dhe North Jersey.

4.Përse zgjidhni Dello Russo LaserVision?

Ekipi I Dello Russo LaserVision në New York dhe North Jersey: Doktorer Joseph & Jeff Dello Russo janë pionieret dhe dy nga kirurgët më me experience të operacionit LASIK në Northeast. Ata shërbejne cdo pacient personalisht, pavarësisht nëse është konsultimi fillestar apo dita e ndërhyrjes kirurgjikale.
Dr. Joseph Dello Russo është një nga doktoret që në vitin 1990 u bë pionier I industries se sotme te ndërhyrjes Laser. Asnjë kirurg tjetër në zonën East Coast te vendit nuk ka bere më shumë operacione gjatë 25 viteve të fundit. Ai prezantoi ndryshimet më te medhaja përmirsuese dhe protokollet të cilat e bejnë LASIK më të sigurt dhe më precize. Kjo është arsyeja që ai është quajtur “godfather” I korrigjimit të shikimit me anë të rrezes Laser nga prezantuesi i radios, Howard Stern.
Dr. Jeff Dello Russo prezanoti me babain tij në vitin 2002, “korrigjim I shikimit me anë të rrezes Laser, pa thike” dhe ishte I pari kirurg të kryeje kte operim Laser në zonën më të madhe Metropolitan të New York. Jeff I kushton një rëndësi të madhe vlerave dhe trajtimit të pacienteve duke arritur kontakt dhe duke lejuar në ketë mënyrë te njohë cdo pacient në baza individuale. Ai ulet me kënaqesi me ju të diskutojë deshirat dhe qellimet e trajtimit tuaj. Gjithashtu, ai përgjigjet cdo pyetje që ju keni dhe sugjeron trajtimin më të mirë për sytë tuaj.
Te dy se bashku Dr. Joseph dhe Jeff Dello Russo kanë kryer reth 160,000 nderhyrje lazike. Teknikat e tyre kirurgjikale kanë qënë model për më shumë se 4,000 kirurgë LASIK në mbarë vendin.

5.Financimi I Nderhyrjes Kirurgjike në Sy me anë të Rrezes Laser

Nëse do të dëshironit të kryeni LASIK me ne por mendoni se nuk mund ta përballoni nga ana financiare, ne mund të kemi zgjithje për ju. Dello Russo Laser Vision mund të ndihmoje të kryeni operacionin Laser në mënyre te perballueshme njëkohësisht duke ju ofruar nje shërbim te shkëlqyeshëm me cilësi, kujdes dhe profesionalizim.

Planet e pagesës që nuk do te demtojnë kuletën tuaj
Deri tani, ju ndoshta keni harxhuar shumë para për të blerë syze xhami apo lente kontaktuese. Ne jemi shpesh në gjëndje tju ofrojme ju pagesa me afate te caktuara, në vend të pagesës së plote për një here.

Dello Russo Laser Vision ju ofron pacienteve teknologjitë e fundit, me një nga planet më të mira të kryeses së pagesës në treg. Credit Care®, siguruesi financiar I firmës sonë ofron plane pagesash fleksible që mund të përshtaten pothuajse çdo buxhet.

Procedoni aplikimin për kreditin tuaj sot dhe mund te arrini shikimin 20/20.
Nuk ka Interes nëse e Bëni Pagesën e Plotë brënda 6, 12, 18, or 24 Muajsh*

6.Na Kontaktoni për nje Konsultim Falas

Ju lutem na kontaktoni sot në telefon në ktë numër: 1(800) EYECARE për të filluar konsultimin tuaj falas.

KONSULTIM FALAS
Në shumicën e qendrave tona ju mund te kontrolloheni falas nga nje teknik mjekësor. Ju nuk mund të konsultoheni me një kirurg pa bere nje pagesë te pakthyseshme e cila është afersisht $350.
Në Dello Russo LaserVision, kirurget tonë, Dr. Joseph apo Dr. Jeffrey Dello Russo personalisht do ju shqyrtojnë dhe do te percaktojnë nëse jeni kandidat. Ky konsultim është FALAS!
Cfare keni per te humbur? Caktoni nje orar për konsultimin tani. Ploteso formularin në krahun e majte, na bej telefon ose ndaloni në një nga zyrat tona. 1(800) EYECARE

• Brooklyn
16 Court Street, 10th Floor, Brooklyn, New York 11201
• Long Island
1979 Marcus Ave. Ste. C111 Lake Success, NY 11042
• Manhattan
1755 York Ave (92nd Street), New York, New York 10128
• New Jersey
1 North Washington Ave. Bergenfield, NJ 07621

planifiko një konsultim sot pa ASNJë DETYRIM

 

Verification